Het nieuwe laden


 

Wij geloven dat het woord “parkeren”, in de toekomst wordt vervangen door “opladen”. Het voertuig maakt zelf de reservering (Internet of Things), gaat zelf contactloos opladen en de energie komt uit de zon.

 

In deze nabije toekomst rij je niet meer ‘even langs de benzinepomp’ maar laad je je auto op waar je bent. Je kunt nu deze toekomst al dichterbij brengen door jouw eigen duurzame oplaadstation op zonne-energie te bouwen! In onderstaande e-book presenteren wij een handleiding voor de bouw van een PARKASOL® Solar Carport.

 

Geld verdienen met je PARKASOL® Solar Carport

 

In een volgend e-book gaan wij uitleggen hoe je een bestaand oplaadstation kunt koppelen aan ons reserveringsplatform. Via een handige app kunnen autorijders moeiteloos een lokaal laadpunt vinden en reserveren vanaf een smartphone of PC. De eigenaren van de laadpunten bepalen zelf de prijs en beschikbaarheid. Op deze manier zorgen wij er voor dat elektrische voertuigen altijd met een volle accu de weg op kunnen.

 

Bouw nu je eigen PARKASOL® Solar Carport!

 

Met de PARKASOL® Solar Carport kunnen parkeerplaatsen op een mooie manier overdekt worden voor medewerkers en gasten en tegelijkertijd betekent dit een besparing op de energiekosten.

 

Heeft u geen zin om zelf te zagen? Dan kunt u de houten PARKASOL ook in bouwpakket vorm bij ons bestellen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Gerard Spin

 

Oprichter van Parkingware

 

https://nl.linkedin.com/in/gerardspin

 

DOWNLOAD HIER HET GRATIS PARKASOL FACTSHEET: Factsheet PARKASOL – WOOD V1.3NL

 

Met de 5300 Kwh per jaar van de 20 zonnepanelen rijd je, helemaal groen, 26.500 elektrische kilometers per jaar.